Buy One Extra

Buy One Extra organiseert campagnes om consumenten de gelegenheid te geven extra producten te kopen en deze te schenken aan organisaties. Middels deze website ondersteunt Buy One Extra ook ondernemers en/of particulieren bij het opzetten van een campagne.

Buy One Extra stelt daarvoor haar materiaal online beschikbaar en dient als tussenpersoon om geschikte partijen bij elkaar te brengen. Bijvoorbeeld een supermarkt met een voedselbank of een dierenwinkel met een asiel.

Neem een kijkje op de website; http://buyoneextra.nl
Volg Buy One Extra op FacebookTwitterGoogle+ of LinkedIn.

Ten Einde Huisraad

Ons huis is de meest belangrijke plek in ons leven. Daar voelen wij ons thuis. Maar wat als je nou geen spullen hebt of kunt kopen om het in te richten? 

‘Ten einde huisraad’ helpt mensen met zoeken naar spullen op internet als zij dit zelf niet kunnen. Geen budget, nauwelijks sociale contacten, medische redenen of weinig ervaring met computers vormen een belemmering om te kunnen profiteren van online mogelijkheden. 

Wij zijn beheerders van de weggeef-, ruil- en verkoophandel in het Gooi. Drie groepen op Facebook die bij elkaar op het moment van schrijven 11.895 leden bevatten waar het merendeel continu bezig is met recyclen, upcyclen, lenen en delen. Bewust of niet dragen zij bij aan een duurzame leefomgeving. 

Wij zien echter regelmatig een overschot aan huishoudelijke goederen en willen deze aan mensen schenken die het echt nodig hebben. 

Neem een kijkje op de website; http://teneindehuisraad.nl 

Volg ons op Facebook en Twitter

Handel in het Gooi

Al geruime tijd zijn weggeefgroepen razend populair. In talloze steden maken tienduizenden mensen gebruik van Facebook groepen om spullen te weggeven, ruilen of verkopen. 

Wij zijn beheerders van de weggeef-, ruil- en verkoophandel in het Gooi. Drie groepen op Facebook die bij elkaar op het moment van schrijven 12.990 leden bevat, voornamelijk inwoners van het Gooi. Bewust of niet dragen zij bij aan een duurzame leefomgeving, het merendeel is namelijk actief bezig met recyclen, upcyclen, lenen en delen van spullen. 

In deze tijd, de tijd van economische crisis en werkeloosheid, is het lang niet altijd makkelijk om kapotte spullen te vervangen of om nieuwe spullen te kopen. Onze Facebook groepen maken het eenvoudig en leuk om elkaar daarmee te helpen. 

Weggeef Handel in het Gooi
Verkoop Handel in het Gooi
Ruil Handel in het Gooi